Fotoshoot Geboorte


Wanneer jullie kleintje geboren is gaat er een totaal nieuw wereld voor jullie open. Jullie zijn nu moeder en/of vader geworden en leven in een bubbel. Elk moment wordt vastgelegd met de telefoon. De eerste keer in bad, het eerste hikje en hoe vredig hij/zij slaapt in de wieg of box. Een mooie tijd die ontzettend snel voorbij gaat. Voor je het weet vieren jullie de 1e verjaardag van jullie kindje. Des te belangrijker is het inplannen van een Newborn fotoshoot, zodat dit moment voor altijd is vastgelegd.

Een newbornshoot wordt ingepland wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is. De baby ligt dan nog gemakkelijk in de foetushouding, waardoor alles er super schattig uit ziet. Natuurlijk weet jij bij het inplannen van een Newborn fotoshoot niet altijd wanneer de geboorte dag van jullie kindje zal zijn. We plannen deze in rond de uitgerekende datum, zodat we de shoot-datum meteen kunnen vastleggen zodra je bevallen bent.

Ik kom bij jullie thuis fotograferen. Ik neem al mijn spullen mee en samen kiezen we een plek in jullie huis uit waar ik mijn attributen kan opzetten. Zo blijven jullie in een fijne en vertrouwde omgeving, kunnen jullie je eigen ding blijven doen en tevens geeft dit de baby minder stress. Een blije baby = blije ouders!

We kiezen samen de benodigde spullen uit voor de fotoshoot, zoals de gewenste kleur voor de ondergrond en de wrap en eventueel accessoires. Is het tijd voor de voeding van jullie kindje? Heeft hij/zij troost nodig omdat het gewoon allemaal nieuw is, deze tijd krijg je. We hebben geen haast en we luisteren naar wat de baby fijn vind. De baby is immers de baas tijdens de fotoshoot.

Prijs vanaf:

€135,00


Inclusief:
• 1 tot 3* uur fotografie
• 5 foto's naar keuze in HR
• incl. 20 km reiskosten (totaal)
• styling advies
• selecteren en bewerken van de gekozen foto's
• persoonlijke online fotogalerij om zelf je keuze te maken

Geldig voor 1 baby en de ouders.
Je mag zelf kiezen voor 1 achtergrond, 1 wrapdoek en diverse accessoires.

Extra opties:
Prijs extra foto €5,00 per foto
Prijs canvas op aanvraag

Wil je een Zwangerschap & Geboorte fotoshoot samen boeken? Dat kan!
Je krijgt €20,00 korting!

Prijs Zwangerschap & Geboorte fotoshoot samen boeken:

€190,-Reiskosten zijn tot totaal 20 km inbegrepen. Voor elke km meer wordt €0,24 berekend.

Fotoshoot boeken?
Stuur geheel vrijblijvend een bericht naar: info@studiodjow.nl.

Liever een bericht sturen via whatsapp? Dat kan!
Klik op het whatsapp logo:

Login op

StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nlDjowindahSpaninks
Login op  Login op   Login op Instagram   Login op LinkedIn  

Algemene voorwaarden

© StudioDjow.nl • KVK 77534883