Fotoshoot Bruiloft


Wat leuk! Jullie hebben vast trouwplannen of jullie zijn al verloofd. Gefeliciteerd! De mooiste dag in jullie leven gaat eraan komen en jullie hebben enorm veel voor te bereiden. De ringen, bruidstaart, locatie voor het feest, trouwkleding, bloemen en noem het maar op. Natuurlijk hebben jullie ook een fotograaf nodig voor deze bijzondere dag. De dag dat jullie samen in het huwelijksbootje stappen om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Deze rol zou ik met liefde willen vervullen. Natuurlijk leg ik alle speciale momenten vast. Foto’s van de visagie, je kapsel, de jurk en schoenen. Het moment dat hij voor de deur staat en stiekem een traantje moet weg pinken. De ceremonie met de belangrijkste mensen in jullie leven. Niet te vergeten, het JA-woord. Het aansnijden van de taart. Het gooien van het boeket. En tenslotte hoe jullie en de genodigden lekker los gaan op de dansvloer.

Ik fotografeer niet alleen deze momenten. Natuurlijk gaan we een leuke shoot doen op een, door jullie, gekozen locatie. Hier gaan we samen aan de slag om de aller mooiste trouwfoto's te maken.

Natuurlijk moet het klikken met de mensen die op je bruiloft aanwezig zijn, ook de fotograaf. Daarom spreken we voor de bruiloft af om elkaar te ontmoeten en jullie wensen te bespreken. Klikt het? Dan zal ik er alles aan doen om jullie dag perfect vast te leggen!

Prijs vanaf:

€700,00


Inclusief:
• vrijblijvend kennismakingsgesprek
• 6 uur fotografie
• Minimaal 150 bewerkte foto's in HR
• incl. 20 km reiskosten (totaal)
• selecteren en bewerken van de foto's


Extra opties:
Prijs extra uur fotografie €75,00

Reiskosten zijn tot totaal 20 km inbegrepen. Voor elke km meer wordt €0,24 berekend.Fotoshoot boeken?
Stuur geheel vrijblijvend een bericht naar: info@studiodjow.nl.

Liever een bericht sturen via whatsapp? Dat kan!
Klik op het whatsapp logo:

Login op


StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nl StudioDjow.nlDjowindahSpaninks
Login op  Login op   Login op Instagram   Login op LinkedIn  

Algemene voorwaarden

© StudioDjow.nl • KVK 77534883