Bruiloft

Wat leuk! Jullie hebben vast trouwplannen of jullie zijn al verloofd. Gefeliciteerd! De mooiste dag in jullie leven gaat eraan komen en jullie hebben enorm veel voor te bereiden. De ringen, bruidstaart, locatie voor het feest, trouwkleding, bloemen en noem het maar op. Natuurlijk hebben jullie ook een fotograaf nodig voor deze bijzondere dag. De dag dat jullie samen in het huwelijksbootje stappen om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Deze rol zou ik met liefde willen vervullen. Natuurlijk leg ik alle speciale momenten vast. Foto’s van de visagie, je kapsel, de jurk en schoenen. Het moment dat hij voor de deur staat en stiekem een traantje moet weg pinken. De ceremonie met de belangrijkste mensen in jullie leven. Niet te vergeten, het JA-woord. Het aansnijden van de taart. Het gooien van het boeket. En tenslotte hoe jullie en de genodigden lekker los gaan op de dansvloer.

Ik fotografeer niet alleen deze momenten. Ik hou er van om net even die extra details op de foto te zetten. Het bruidsmeisje die met de bloemetjes speelt, de schoonmoeder die een traantje weg pinkt en ik hou erg van spontane foto’s. De momenten die jullie juist niet zien tijdens de ceremonie. Natuurlijk gaan we een leuke shoot doen op een, door jullie, gekozen locatie. Hier gaan we samen aan de slag om de aller mooiste trouwfoto’s te maken.

Natuurlijk moet het klikken met de mensen die op je bruiloft aanwezig zijn, ook de fotograaf. Daarom spreken we voor de bruiloft af om elkaar te ontmoeten en jullie wensen te bespreken. Klikt het? Dan zal ik er alles aan doen om jullie dag perfect vast te leggen!

De foto’s ontvangen jullie binnen 3 weken in kleur en zwart/wit. De minimale hoeveelheid foto’s is 250 stuks.

Trouwreportage op maat | €850,-

Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

6 uur fotografie inbegrepen

Minimaal 250 bewerkte foto’s in hoge kwaliteit digitaal | Elke foto in kleur & zwart/wit

Inclusief 20 km reiskostenvergoeding | Extra kilometer €0,30 per stuk

Inclusief selecteren & bewerken van de foto’s

 

Kleinere bruiloft? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie.