Bruiloft

 

Gefeliciteerd!

Wat leuk! Jullie hebben vast trouwplannen of jullie zijn al verloofd. 

De mooiste dag in jullie leven gaat eraan komen en jullie hebben enorm veel voor te bereiden. De ringen, bruidstaart, locatie voor het feest, trouwkleding, bloemen en noem het maar op. Natuurlijk hebben jullie ook een fotograaf nodig voor deze bijzondere dag. De dag dat jullie samen in het huwelijksbootje stappen om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Deze rol zou ik met liefde willen vervullen. Natuurlijk leg ik alle speciale momenten vast. Foto’s van de visagie, je kapsel, de jurk en schoenen. Het moment dat hij voor de deur staat en stiekem een traantje moet weg pinken. De ceremonie met de belangrijkste mensen in jullie leven. Niet te vergeten, het JA-woord. Het aansnijden van de taart. Het gooien van het boeket. En tenslotte hoe jullie en de genodigden lekker los gaan op de dansvloer.

Ik fotografeer niet alleen deze momenten. Ik hou er van om net even die extra details op de foto te zetten. Het bruidsmeisje die met de bloemetjes speelt, de schoonmoeder die een traantje weg pinkt en ik hou erg van spontane foto’s. De momenten die jullie juist niet zien tijdens de ceremonie. Natuurlijk gaan we een leuke shoot doen op een, door jullie, gekozen locatie. Hier gaan we samen aan de slag om de aller mooiste trouwfoto’s te maken.

Natuurlijk moet het klikken met de mensen die op je bruiloft aanwezig zijn, ook de fotograaf. Daarom spreken we voor de bruiloft af om elkaar te ontmoeten en jullie wensen te bespreken. Klikt het? Dan zal ik er alles aan doen om jullie dag perfect vast te leggen!

___________________

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contact formulier.

 

Trouwreportage op maat | €850,-

 

Kleinere bruiloft? Bekijk hieronder de prijzen:

Trouwalbums hoeven niet op voorhand besteld te worden. Ik neem tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek een aantal voorbeelden mee en samples van de kleurenstalen, zodat jullie de mogelijkheden kunnen zien. 
Nadat jullie de foto’s van de bruiloft hebben ontvangen, kom ik langs om jullie wensen te bespreken voor het trouwalbum.

Het aanleveren van de foto’s:
Binnen 3 werkdagen na jullie bruiloft ontvangen jullie een aantal bewerkte foto’s per mail, zodat je deze kunt delen met vrienden, familie & kennissen.
De overige foto’s ontvangen jullie binnen 3 weken.

Lieve woorden...

"Wij hebben Djowindah ingehuurd om foto's te maken op onze bruiloft. Vanaf onze eerste kennismaking met ons tot en met de uiteindelijke foto's krijgen zijn wij ontzettend tevreden met haar professionaliteit, flexibiliteit, haar humor en zeer zeker met haar kwaliteiten als fotografe. Onze perfecte dag is op een perfecte wijze vastgelegd en hier gaan we nog met veel plezier naar blijven kijken. Dank je wel voor alles Djowindah!"
R. Bogaard
"Djowindah heeft voor ons een trouwreportage gedaan. Ze had meteen een klik, niet alleen met ons, maar ook met de gasten en het was alsof ze er bij hoorde. Ze is professioneel maar ook heel spontaan en maakt echt hele mooie foto's. Ze levert kwaliteit en weet de meest bijzondere momenten zo vast te leggen dat je ze echt herbeleefd. Ook is ze flexibel in wat er kan en wat mogelijk is! Ik raad iedereen aan die op zoek is naar persoonlijke kiekjes van levensgebeurtenissen om contact op te nemen met Djowindah. Ze is TOP!!"
B. Bessems
"StudioDjow.nl heeft onze trouwfoto's gemaakt. Al bij de kennismaking was ik blij dat ik haar gekozen heb. Een hele fijne, warme vrouw om mee samen te werken. En wat een mooie foto's heeft ze van ons gemaakt. Alle foto's hebben we digitaal gekregen en nu gaat ze nog aan de slag om een mooi fotoboek te maken voor de perfecte herinnering aan onze mooie dag."
P. Luijten

Review Plaatsen?

Ben ik bij jullie op de bruiloft geweest als fotograaf?
En wil je mij een handje helpen door ook een review te schrijven?